Sposób przygotowania

Mięso pokroić w grubą kostkę a warzywa w średnie paski Mięso podsmaż na 3 łyżkach oleju Dodaj pokrojone warzywa i bulion duś ok 30 min Dodaj śmietanę wymieszaj z pastą paprykową i 1 łyżka mąki duś jeszcze ok 10 min Przypraw Obierz ziemniaki oraz 2 cebulę Pieczarki oczyść Przygotowane składniki drobno zetrzyj odciśnij sok Wbij jajka wsyp resztę mąki Wymieszaj Posól do smaku Z ciasta smaż duże placki Podawaj z gulaszem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !