Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na różyczki- gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i odcedzamy, a następnie rozgniatamy niedokładnie widelcem.
Na patelni rozgrzewamy masło- wrzucamy na nie rozgnieciony czosnek i kalafior- podsmażamy- przyprawiamy Kucharkiem.
Jajka rozmącamy i wylewamy na patelnię- gdy dół się zetnie, przy pomocy pokrywki przewracamy omlet na drugą stronę- posypujemy zieloną pietruszką- przyprawiamy do smaku pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pomysłowy;]
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo mi się to podoba -pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pomysł rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pysznie wygląda i pewnie tak samo smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !