Przepis i sposób przygotowania na: Winiec z truskawkami i rabarbarem Eli
Resztę rabarbaru zalać 2 szklankami wody,dodać 5 łyżek cukru i gotować aż zrobi się gęsta pomada.Wieniec posmarować pomadą rabarbarową i ozdobić cząstkami truskawek.Smacznego!
jajko | 5 szt |
cukier | 1 szklanka |
cukier | 5 łyżek |
mąka pszenna | 3 szklanki |
maślanka | 1 szklanka |
margaryna | 250 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
truskawki świeże | 30 dkg |
rabarbar | 30 dkg |
margaryna do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: