Sposób przygotowania

Filet z ryby umyć i oczyścić. Posypać przyprawą do ryby. Jako rozbić i lekko osolić. Rybę obtaczać na zmianę w jajku i bułce tartej. Smażyć na odrobinie oliwy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    proste i dobre
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smacznie wygląda
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna rybka na każdą okazje
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszna rybka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !