Sposób przygotowania

Zemleć pokrojone mięso i pokrojoną cebulę, dodać 2 jajka, sól, pieprz, wyrobić i uformować z tego spore kule. Z bułki okroić skórkę, pokroić bułkę w bardzo drobną kostkę, Kule maczać w jajku i dokładnie obtaczać w pokrojonej bułce. Smażyć we frytkownicy. Wyjąć, włożyć do garnka i na 5 min. wstawić jeszcze do gorącego piekarnika, polewając wodą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Jeszcze takiego mięska nie jadłam,ciekawe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawa nazwa i przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    ciekawa nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !