Sposób przygotowania

Jogurt, kakao i słodzik wymieszać. Podgrzewać na średnim ogniu do czasu nabrania konsystencji półpłynnej, dodać kilka kropli aromatu, najlepiej rumowego. Polać ciasto ciepłą polewą i odstawić do ostudzenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno smakuje równie dobrze jak wersja tradycyjna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    sprytny sposób
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !