Sposób przygotowania

Wymoczone,dokładnie obrane ze skóry i ości śledzie podzielić na małe kawałki. Cebule pokroić w talarki, sparzyć wrzątkiem i wystudzić. Śledzie układać w słoiku warstwami, na przemian z cebulą, pamiętając, by każdą warstwę skrapiać octem, zalewać olejem i przesypywać pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no tak,takie śledziki są najlepsze i mogą długo stać w lodówce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo dobre śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię śledzie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne śledzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !