Sposób przygotowania

Cebulę podsmażyć na oliwie z oliwek, dodać opłukany i grubo pokrojony szpinak. Dusić do miękkości, doprawiając do smaku solą i pieprzem. Posiekany czosnek połączyć z jogurtem i świeżą miętą, zmiksować i doprawić do smaku. Pokrojoną w kostkę bułkę zrumienić na patelni z niewielką ilością oliwy. Szpinak ułożyć na talerzach, skropić sosem jogurtowo-czosnkowym, posypać prażonymi orzechami i grzankami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Lubimy szpinak. Fajny przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawa oryginalna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    uwielbiam wszystkie sałatki ze szpinakiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    szpinak hmm roznie z tym lubieniem go bywa;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Szybkie, apetyczne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    oryginalny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    rewelacyjna sałatka. Uwielbiam orzeszki piniowe i ubolewam nad tym,ze tak ciężko jet je kupić
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    nie lubię szpinaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzola

    też uwielbiam szpinak ;D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintne i...nieco drogie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    oj chyba drogie danie ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !