Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi miodowe na pikantnie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 1
sól do smaku
miód prawdziwy 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi miodowe na pikantnie

Piersi kroimy po połowie na 2 cieńsze piersi. Obficie solimy i smarujemy miodem. Na koniec posypujemy papryką ostrą. Pieczemy na grillu na rumiano. Można podawać z ulubionym sosem chili (ja podawałem z sosem chili z liomonką i kolendrą). Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 01.03.2013 21:56
połączenie slodyczy i pikanteri super
Katarzyna/kate1980 06.04.2012 22:04
super
BernadettaP 06.11.2011 11:12
super :-)
owca441 17.09.2011 23:32
mniam takie słodko ostre
Ewelina38 03.08.2011 13:38
świetne mięsko
MAR3STA 16.07.2011 23:29
pyszności;)
Misiek1 15.07.2011 10:33
super propozycja!
Margo1 15.07.2011 10:16
świetne
eli82 15.07.2011 08:48
mniam
iwa643 15.07.2011 06:14
fajne
Jolanta_P-S 14.07.2011 22:33
uwielbiam takie słodko-ostre zestawienia
teresa18 14.07.2011 22:03
jak dla mnie rewelacja
Agnieszka_B 14.07.2011 21:10
Lubię kurczaka z takimi dodatkami:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak