Sposób przygotowania

Piersi kroimy po połowie na 2 cieńsze piersi. Obficie solimy i smarujemy miodem. Na koniec posypujemy papryką ostrą. Pieczemy na grillu na rumiano. Można podawać z ulubionym sosem chili (ja podawałem z sosem chili z liomonką i kolendrą). Smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Lubię kurczaka z takimi dodatkami:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jak dla mnie rewelacja
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    uwielbiam takie słodko-ostre zestawienia
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super propozycja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam takie słodko ostre
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :-)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    połączenie slodyczy i pikanteri super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !