Sposób przygotowania

Filety rybne oczyść, umyj, osącz. Pokrój na nieduże paski, Przypominające kształtem frytki. Mąkę wymieszaj z 1/4 szklanki wody, jajkiem, chili, łyżką oleju, oprósz majerankiem, przypraw do smaku solą i pieprzem. ciasto zmiksuj na jednolitą masę. Dużą ilość oleju rozgrzej na patelni. Kawałki rybne maczaj w cieście, smaż na złoty kolor na oleju. Osącz z tłuszczu. Podawaj z keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pikantne lubie bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fajne, zjadłbym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !