Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka kurczaka 4 szt
fasolka szparagowa 0.5 kg
marchewka 3 szt
ziemniaki 4 szt
pietruszka 1 szt
por 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna 3 łyżki
mąka 3 łyzki
śmietana 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa

skrzydełka gotujemy(lub jakieś inne mięsko) wrzucamy umyte pokrojone warzywa razem z ziemniakami.Ziemniaki jak beda miękkie tak na pół wrzucamy pokrojona fasolkę.Gotujemy do miękkiego.Przyprawiamy Kucharkiem na koniec zaciągamy zupkę mąka przegotowujemy i wlewamy śmietankę.
smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 15.07.2011 09:14
lubię takie zupki...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak