Sposób przygotowania

Marchewki obrać,umyć i osuszyć.Pierś z indyka opłukać i osuszyć papierowym ręcznikem.Za pomocą długiego i cienkiego noża zrobić w mięsie kieszeń.Natrzeć mięso w środku i na zewnątrz solą i grubo zmielonym pieprzem.Odstawić do lodówki na 30 minut.Musztardę wymieszać z oregano i łagodnym curry.Do kieszeni w mięsie włożyć marchewki i spiąć wykałaczkami.Mięso natrzeć musztardą z przyprawami.Włożyć do rękawa foliowego i piec w 190 st.C ok 50 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetne mięsko;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    smakowity pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię drób i takie jedzobko.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ciekawe połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie dania :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to coś dla mnie dietetycznego
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubimy mięso z drobiu,pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !