Sposób przygotowania

Ogórki obrać i pokroić wzdłuż. Na dnie słoika położyć po plasterku cebuli, a potem układać ogórki. Z reszty składników zagotować zalewę i zalać słoiki z ogórkami. Pasteryzować 10 minut. Zalewy starcza na 4 średnie słoiki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ogórki i w tym roku obrodziły ,więc można zrobić na różne sposoby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię , bardzo lubię...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    jadłam, dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    jadłam, osobiście nie smakują mi, ale w domu u mnie wszyscy zajadają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !