Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować, odsączyć. Zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę, dodać przecier, krótko dusić z czosnkiem, majerankiem i pieprzem tureckim wymieszać z fasolką, po czym podawać na ciepło lub na zimno.!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pychota:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takiej
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    fajna, zieloniutka fasolka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    musi być pyszna, fasolke uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !