Sposób przygotowania

Kapustę trzemy na tarce do kapusty. Marchewkę również trzemy, ale na tarce jarzynowej. Warzywa mieszamy i polewamy sosem winegret balsamicznym. Sos ten możemy zrobić wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/150528/sos-winegret-balsamiczny.html Dodajemy jeszcze cukier brązowy do smaku i posypujemy świeżym koperkiem. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    takie surówki mogę jeść zawsze.
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    też taką kapustkę lubię mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nie tylko pomysłowe, ale również bardzo smaczne:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajny pomysł na smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !