Sposób przygotowania

!. Cytrynę sparzamy. Ścieramy skórkę i wyciskamy sok. Składniki sosu dokładnie mieszamy i dodajemy 1/2 łyżeczki skórki z cytryny. Schładzamy.
2. Owoce myjemy, obieramy. Usuwamy pestki i gniazda nasienne. Czereśnie przekrawamy na pół, resztę owoców kroimy w kostkę i skrapiamy sokiem z cytryny. Mieszamy z sosem. Przykrywamy. Chłodzimy 2 godz.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ciekawy sos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    zaciekawił mnie ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    zaciekawił mnie ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !