Sposób przygotowania

1. Pomarańczę myjemy i osuszamy. Z połowy wyciskamy sok. Do soku dodajemy miód i sok z cytryny. Mieszamy.
2. Czekoladę ścieramy na tarce o małych oczkach.
3. Banany obieramy. Kroimy w ok 0,5 cm plasterki i zanurzamy w soku. Następnie połowę obtaczamy w czekoladzie, pozostałe w wiórkach. Resztę pomarańczy kroimy w plastry i podajemy wraz z bananami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    na pewno pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    zjadłabym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !