Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA Z WĄTRÓBEK DROBIOWYCH

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki drobiowe 40 dag
pieczarki 15 da
groszek zielony 1 puszka
sól do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
pieprz czarny do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
rosół warzywny 2 litry

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z WĄTRÓBEK DROBIOWYCH

Odsączony groszek, pokrojone pieczarki i wątróbki wkładamy do gorącego bulionu. Gotujemy do miękkości mięsa. Doprawiamy solą, kucharkiem, papryką i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 30.04.2012 13:39
Może być nawet smaczne :)
ElizaT 18.01.2012 19:27
Bardzo dobre!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak