Sposób przygotowania

Jabłka umyć, wykroić miąższ, odciąć wierzchołki. Miąższ wymieszać z cukrem i cynamonem a następnie napełnić wydrążone jabłka. Owoce piec ok. godzinę czasu w średnio nagrzanym piekarniku. Jajka ubić z drugą częścią cukru na parze. Do ostudzonych jajek dodać margarynę zmiksowaną z cukrem waniliowym i kakao. Wymieszać dokładnie. Sosem polać upieczone do miękkości jabłka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    właśnie mam sporo jabłek...- do dzieła więc:))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie jabłka..
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Lubię to!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !