Przepis i sposób przygotowania na: Keczup z cukinii
2. Pulpę mieszamy z cukrem i octem. Gotujemy 20 min. Dodajemy koncentrat, doprawiamy. Gotujemy jeszcze 15 min. Wkładamy do słoików, zakręcamy i odstawiamy.
cukinia | 1,5 kg |
cebula | 1,2 kg |
cukier | 1,2 kg |
ocet | 1 szkl |
koncentrat pomidorowy | 20 dag |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
curry | 1/2 łyżki |
pieprz | 1/2 łyżki |
sól | |
sól | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: