Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z posiekaną cebulką, czosnkiem zmiażdżonym, szpinakiem, serem gorgonzola i przyprawami i ryżem. Kapustę sparzyć, wyjmować kolejno liście, wykrawać twarde części, zawijać mięsko w liście, obsmażać na patelni, układać w naczyniu żaroodpornym na warstwie oleju, polać bulionem na 1 cm wysokości, polać sosem pomidorowym z mojej księgi. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez ok. 2 godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Takich jeszcze nie jadłam,ale może warto spróbować ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    meduza

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !