Sposób przygotowania

Mięso pokrój na cienkie paski. Dopraw solą, pieprzem i przyprawą do gyrosa, panieruj w rozgniecionych płatkach kukurydzianych. Smaż na złoty kolor w głębokim oleju i osącz z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Podawaj z dipem czosnkowo majonezowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa i przepis również
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż nabrałam na nie ochoty. Muszę zrobić w najbliższym czasie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    aż mi w brzuchu burczy ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !