Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z posiekaną cebulką, czosnkiem zmiażdżonym i przyprawami i ryżem. Kapustę sparzyć, wyjmować kolejno liście, wykrawać twarde części, zawijać mięsko w liście, obsmażać na patelni, układać w naczyniu żaroodpornym na warstwie oleju, polać bulionem na 1 cm wysokości, polać sosem pomidorowym z mojej księgi. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez ok. 2 godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja takze
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cudowne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    maadzia19

    super - bardzo lubie golabki a takie zapiekane to dopiero pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !