Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka przeciąć na połówki i rozklepać na 4 sznycle .Posolić i popieprzyć . Pieczarki pokroić drobno i usmażyć na rumiano na 1 łyżce oleju . Zdjąć pieczarki z patelni ( tłuszcz zostawić ) .Na każdy sznycel położyć pieczarki i 1 trójkącik serka .Zwinąć w rulonik .Panierować w jajku i bułce tartej .Na patelni rozgrzać olej i smażyć sznycle na rumiano .Pod koniec smażenia dodać masło i chwilę dosmażyć .

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pychotka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne-mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !