Sposób przygotowania

Połowę ryby gotujemy, a surową połowę mielimy- mieszamy obie części.
Dodajemy jajko, posiekaną drobniutko poóowkę cebuli i przyprawy- mieszamy- dodajemy bułki tartej i odstawiamy na chwilkę Masa powinna być zwarta.
Formujemy klopsiki i smażymy je na oleju.
Wykładamy na ręczniki kuchenne.
Zagotowujemy 2 szklanki wody, dodajemy cukier, listki laurowe, ziele angielskie, ocet i pokrojoną w plastry cebulę.
Studzimy, a następnie zalewamy klopsiki- wstawiamy do lodówki na minimum kilka godzin.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie robiłam klopsików rybnych, ale zapowiadają się bardzo smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe:]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne takie rybne kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    w occie?nie znam takich klopsików
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    muszą być smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    muszą być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !