Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Porzeczkowo-brzoskwiniowy mix na zimę

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mus porzeczkowy 500 ml
cukier 1 szkl.
dżem morelowy 500 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Porzeczkowo-brzoskwiniowy mix na zimę

500 ml zmiksowanych porzeczek zagotować dodać szklankę cukru, dodać dżem brzoskwiniowy wykonany wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/149929/dzem-podwojnie-brzoskwiniowy-z-sokiem-marchwiowym.html dokładnie wymieszać, gotować aż cukier się rozpuści, przelać do słoików, dokładnie zamknąć wieczko, odwrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pola2 13.07.2011 19:37
W zimie jak znalazł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak