Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mus z czerwonych porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

porzeczki czerwone 700 ml
cukier puder 2 łyżki
cukier waniliowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: mus z czerwonych porzeczek

Do pojemnika, który jest na wyposażeniu blender wsypać porzeczki czerwone, dodać cukier puder i cukier waniliowy, dokładnie zmiksować blenderem. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak