Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka sałatka z ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek konserwowy 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
kukurydza w puszce 1 puszka
majonez tradycyjny 3-4 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
ryba 1 (w oleju)
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka sałatka z ryby

Rybę z puszki przenosimy do półmiska. Rozdrabniamy ją widelcem. Jajka, ogórek, cebulkę kroimy w drobną kostkę-wrzucamy do półmiska z rybą. Dodajemy osączoną kukurydzę, majonez oraz musztardę- wszystko mieszamy. Sałatka smakuje najlepiej jako pasta do smarowania chleba. Ze względu na to że sałatka zawiera rybę w lodówce można ją trzymać maksymalnie 2 dni. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak