Sposób przygotowania

Wlej do rondelka wodę,zagotuj,wrzuć 2 kostki bulionowe.gdy rosół się zagotuje zmniejsz gaz,wrzucaj stopniowo kaszę manną.Mieszaj by nie powstały grudki.Gdy wystygnie dodaj jako,natkę pietruszki i starty ser.wszystko wymieszaj .dopraw pieprzem i słodką papryką ,solą.Z masy formuj kotlety,panieruj w bułce tartej,a następnie smaż na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ile kaszy mannej?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takich jeszcze nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    smakuje !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !