Sposób przygotowania

7 jajek na ugotowane na twardo pokroić w kostkę.Cebulę obierz,posiekaj,podsmaż na maśle.do jajek dodaj cebulę,posiekaną zieleninę i kilka łyżek bułki tartej.dodaj surowe jajko i wymieszaj. dopraw solą i pieprzem.Z masy jajecznej wilgotnymi dłońmi uformuj niewielkie kotleciki.Obtocz obficie w bułce tartej.na patelni rozgrzej olej.Smaż kotlety na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię i robię takie właśnie kotlety.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czasem tak robię są smaczne i nie drogie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobre!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !