Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka z fasolki szparagowej na rosole

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rosół domowy 800 ml
fasolka szparagowa 500 ml
pieprz koperek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupka z fasolki szparagowej na rosole

Młodą fasolkę umyć, odciąć końcówki i pokroić na mniejsze kawałki. Fasolkę wsypać do rosołu domowego i gotować na małym ogniu około 15 minut. Wlać do miski, posypać pieprzem i koperkiem. Zupka ma mało kalorii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 26.08.2011 09:03
jedna z moich ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak