Sposób przygotowania

Z udek wyciągamy kości- rozbijamy je leciutko tłuczkiem- opruszamy solą, pieprzem i nacieramy zmiażdżonym ząbkiem czosnku.
Pokrojone pieczarki, cebulę i paprykę podsmażamy na oliwie- dodajemy mięso mielone- przyprawiamy i znów smażymy.
Nadziewamy udka farszem i spinamy wykałaczkami w roladki.
Układamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy około 50 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fajna propozycja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    kuszące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    masz świetne pomysły,twoje propozycje są bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    maniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajneee
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo oryginalne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię takie roladki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wysmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł na obiad !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !