Sposób przygotowania

Na przemian wkładamy do słoiczków jagody i cukier, po czym szczelnie zakręcamy słoiczki i ustawiamy je w słonecznym miejscu na okolo tydzien, jak puszcza sok przenosimy do spiżarki, nie pasetryzujemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super ...też takie robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    zawsze zagotowuję, ate sa takie szybkie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wiele bym dała za kilka takich słoików
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    muszę wypróbować ten sposób,bo u nas się zawsze pasteryzuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    na zime super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !