Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pieczarki

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
czosnek 2 ząbki
pietruszka zielona 1 pęczek
bułka czerstwa
mleko
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki

Pieczarki obrać ,oderwać ogonki
Ogonki ,czosnek,pietruszkę ,jajko,bułkę namoczoną w mleku miksujemy,dodajemy sól i pieprz do smaku.
Nadziewamy pieczarki i zapiekamy w nagrzanym piekarniku az zrobią sie mieciutkie.
Pod koniec posypujemy żółtym serem ijeszcze chwilę zapiekamy aż się ładnie roztopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania68 23.01.2011 21:39
Koniecznie musze wypróbować przepis :)
Ewelina45 19.10.2010 09:54
Ja też :)
gacopierz23 20.06.2010 19:32
Muszę spróbować
grasylwia 18.06.2010 01:16
Piekarnik nagrzany na ok.180 stopni;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak