Sposób przygotowania

Pieczarki obrać ,oderwać ogonki
Ogonki ,czosnek,pietruszkę ,jajko,bułkę namoczoną w mleku miksujemy,dodajemy sól i pieprz do smaku.
Nadziewamy pieczarki i zapiekamy w nagrzanym piekarniku az zrobią sie mieciutkie.
Pod koniec posypujemy żółtym serem ijeszcze chwilę zapiekamy aż się ładnie roztopi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Piekarnik nagrzany na ok.180 stopni;)
  • 7
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Ja też :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania68

    Koniecznie musze wypróbować przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !