Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszamy na gładką masę,
Układamy na blasze kuleczki wielkości połówki orzecha włoskiego i dekorujemy ciętymi migdałami.
Suszymy w lekko nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Piekarnik nagrzany na możliwie najniższą temperaturę
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nmmm :) az slinka kapie :D
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny nazwa i równie ciekawy przepis :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam nawet
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    pysznie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pyyycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !