Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
rzodkiewka 8 sztuk
ogórek kiszony 3 sztuki
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i rzodkiewką

Tuńczyka przekładamy do salaterki, dodajemy groszek. Jajka ugotowane na twardo , ogórki kiszone oraz rzodkiewkę drobniutko kroimy. Dodajemy majonez, sól i pieprz do smaku Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i zajadamy. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak