Sposób przygotowania

Mięso podzielić na 2 części. Ocet wymieszać z cukrem i sosem sojowym, włożyć do tego mięso i odstawić na przynajmniej 30 minut. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć ją na oliwie, dodać pokrojone w paski grzyby, sól i pieprz. Usmażyć je, zdjąć na talerze. Mięso usmażyć na rumiano z obu stron, położyć na grzybach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo smakowite danie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Rewelacyjnie podany!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł na DODANIE BOCZNIAKA
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo apetycznie wygląda na zdjęciu. Z chęcią bym zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !