Sposób przygotowania

Plastry boczku pokroić na niewielkie kawałki, cebulę pokroić w kostkę. Boczek i cebulę podsmażyć na smalcu. Dodać do nich kapustę i jeszcze chwilę smażyć. Wbić jajka, oprószyć solą i pieprzem, wymieszać. Smażyć tak długo, aż jajka się zetną. Przełożyć na talerz. Całość można posypać dowolną zieleniną i dołożyć trochę sera. Ja dodałam kawałki sera pleśniowego i oregano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciekawa propozycja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !