Sposób przygotowania

Fasolkę umyć i poodcinać końcówki z ogonkami. Gotuj przez ok. 15 min w wodzie z 2 kostkami warzywnymi Kucharek (musi być al dente), odcedzić. Margaryne rozpuścić rozpuścić na patelni i wsypać bułkę tartą. Podsmażyć aż bułka delikatnie się zarumieni. Zdjąć patelnię z palnika. Dodać bułkę do fasolki. Wszystko wymieszać. Można jeść samą lub jako dodatek do dania głównego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tradycyjnie i smakowicie :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    uwielbiam taką fasolkę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    Moja ulubiona o tej porze roku.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    lubię do jajka sadzonego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetna do jaka sadzonego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !