Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASZTET Z FASOLI Z CEBULĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 kg
cebula 1 kg
jajko 10 sztuk
Bułka tarta klasyczna Prymat 2,5 szklanki
masło 2,5 łyżki
olej do smażenia
sól do smaku
tymianek do smaku
Kminek mielony Prymat do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PASZTET Z FASOLI Z CEBULĄ

Fasolę namoczyć na noc. Kolejnego dnia ugotować. Cebulę zarumienić. Do fasoli dodać jajka, cebulę, przyprawy, wszystko zmiksować a następnie dodać bułkę tartą. Pasztet przełożyć do formy i piec ok. godziny czasu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 19.03.2012 16:09
mniam
Ibag24 11.09.2011 21:19
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak