Sposób przygotowania

Filety myjemy- oczyszczamy i osuszamy.
Kroimy wzdłuż na kotlety- rozbijamy cienko.
Każdy z nich opruszamy solą, pieprzem i nacieramy curry.
Moczymy mięso kolejno w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej z płatkami migdałowymi.
Smażymy na oleju wymieszanym z kilkoma łyżkami masła na złoty kolor z obu stron.
Wykładamy na ręczniki kuchenne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Musi smakować wyśmienicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oryginalne;]
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    aż się prosi aby go zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wygląda i faktycznie, aż się prosi aby go zjeść z wielkim smakiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !