Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka z masłem czosnkowym zapiekana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 2 sztuki
sól do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
czosnek 3 ząbki
masło 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka z masłem czosnkowym zapiekana

bagietkę nacinamy. Masło ucieramy ze zmiazdzonym czosnkiem ziołami i odrobina soli. W nacięcia wkładamy po odrobinie masła. Zapiekamy az masło sie rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak