Sposób przygotowania

Masło wraz z mąką, cukrem waniliowym i cukrem pudrem siekamy nożem, dodajemy żółtka i gnieciemy ciasto. Po zagnieceniu ciasta umieszczamy je na około 1 godz. w lodówce. Po tym czasie wyjmujemy ciasto z lodówki, wałkujemy ciasto na dowolny i preferowany kształt. Przenosimy ciasto na blaszkę wysmarowaną tłuszczem i pieczemy na złocisty kolor w temperaturze ok.180. Gdy ciasto już się upiecze i ostygnie, przyozdabiamy je polewą czekoladową, lukrem oraz cukierkami dekoracyjnymi.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wygląda na pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    świetnie wyglada, gratuluje talentu;]
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ładny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie udekorowany
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Ale smaczne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !