Sposób przygotowania

sól
pieprz czarny mielony
sok z cytryny
szczypta cukru
3 łyżki majonezu
Kapustę lekko ugnieść by zmiękła . Wymieszać z buraczkami i majonezem . Doprawić do smaku solą, cukrem , sokiem z cytryny i pieprzem . Dekorować natka pietruszki ( posypałam odrobiną czarnuszki ).
Surówka przepięknie wygląda podana w czysto białych naczyniach .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Faktycznie wygląda malowniczo, a że jest pyszna to pewne.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    rzeczywiście kolory bardzo żywe:) Aż chce się jeść:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    rzeczywiście kolory bardzo żywe:) Aż chce się jeść:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    rzeczywiście kolory bardzo żywe:) Aż chce się jeść:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ale piękne zdjęcie, takie wesołe wiosenne i "smaczne" :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    :)pyszna suróweczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !