Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z korniszonami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 50 dag
boczek wędzony 20 dag
pomidory 3 szt.
korniszony 4-5 szt.
cebule 2 szt.
banan
Musztarda czosnkowa Prymat 1 łyżeczka
olej 1/3 szkl.
przyprawa do potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z korniszonami

Mięso pokroić w kostkę. Pomidory i cebulę pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry. Produkty nabijać na szpikulce. Olej wymieszać z musztardą i przyprawą. Posmarować nią szaszłyki. Piec na średnim ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak