Sposób przygotowania

1. Anchois przekrój wzdłuż na pół. Jajka obierz, przekrój na pół, wyjmij żółtka. Żółtka utrzyj z masłem, majonezem, śmietaną. Dodaj posiekane zioła, 4 posiekane białka, paprykę, szczyptę soli i pieprzu.
2. Pozostałe 16 białek napełnij przygotowana masą. Ułóż w formie do zapiekania. Ser wymieszaj z bułką tartą i posyp jajka. Na każdym połóż po dwa fileciki anchois. Piecz 10 min. w 200 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jajka to ja mogę pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    Świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !