Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jęczmienna z gulaszem z serc wieprzowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 100 g
sól 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka
gulasz z serc 1 chochla

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jęczmienna z gulaszem z serc wieprzowych

Zagotować wodę z solą, włożyć woreczek kaszy jęczmiennej, dodać 1 łyżkę oliwy, gotować 15-20 minut, aż kasza będzie sypka, przelać zimną wodą odcedzić, przeciąć woreczek i przełożyć na talerz, polać gulaszem z serc wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/150878/gulasz-z-serc-wieprzowych-wg-joli.html,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak