Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska z winogronami

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 400 g
winogrona 150 g
rodzynki 50 g
śmietana 1\\2 szklanki
sól
pieprz
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska z winogronami

Kapustę cieniutko poszatkować umyć a potem sparzyć i łączymy ze śmietaną opłukanymi rodzynkami oraz pokrojonym na pół winogronami i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 27.11.2012 08:37
super
babcia
babcia 29.08.2012 20:57
ekstra
babcia
babcia 29.08.2012 20:57
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak